Güncel Manşetler

Genç MÜSİAD Gebze’den yeni proje

Genç MÜSİAD Gebze gençlere camileri teşvik etmek amaçlı “Bu yaz camide” projesinin açılışını yaptı. Pilot cami olarak ise Gebze Mustafa Paşa Camisi belirlendi. Genç MÜSİAD Gebze, çocukların camilerdeki yaz kurslarına..

Genç MÜSİAD Gebze’den yeni proje

Genç MÜSİAD Gebze gençlere camileri teşvik etmek amaçlı “Bu yaz camide” projesinin açılışını yaptı. Pilot cami olarak ise Gebze Mustafa Paşa Camisi belirlendi.

Genç MÜSİAD Gebze, çocukların camilerdeki yaz kurslarına katılımına teşvik amaçlı yapılan ve geleneksel hale gelen “Bu yaz camide” isimli projeye başladı. Gebze Mustafa Paşa Camisi’nde başlatılan proje kapsamında çocuklara ikramlar verildi. Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç Kuran’a geçen çocuklara Kuran-ı Kerim hediye edeceklerinin sözünü verdi. Genç MÜSİAD Gebze olarak güzel işler yapmaktan başka gayelerinin olmadığına değinen Başkan Malkoç, “Gerek yönetim kurulumuz, gerekse üyelerimiz hiçbir zaman ‘yalnızca ticaret’ demedik. Bu tür projelere destek vererek maneviyatımızı beslemeye devam edeceğiz. Kursa katılan çocuklara sene sonuna kadar sürpriz etkinlikler ve hediyeler düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL