“Gençler bizi ayakta tutan omurgamızdır”

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren gençlerin desteği aldılar. Gençler ile buluşup..

“Gençler bizi ayakta tutan omurgamızdır”

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren gençlerin desteği aldılar. Gençler ile buluşup onların sohbet eden Kaya, seçim sürecinde destek veren gençlere teşekkür etti.

SONUNA KADAR SELAHATTİN BAŞKANIN YANIDAYIZ

Çayırova’da yerel seçim sürecinin bitişine az kalan bu günler de  Selahattin Kaya, Çetin Hartamacı ve Meclis üyeleri gençlerle buluştu. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan adayı olan Selahattin Kaya, gençlerin verdiği desteğe teşekkür etti. Seçim sürecinde Kaya’yı bir an olsun yalnız bırakmayan gençler “ Biz bir bütün halindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi  bizim için çok şey ifade etmektedir. Her zaman bizim arkamızda olan Salahattin başkan ve Cumhuriyet Halk Partisi yönetim kurulu ve üyelerinin sonuna kadar onun yanında olacağız. Gençler olarak bizde herkese teşekkür ederiz. “ dediler.

GÖRÜYORUM Kİ OMURGAMIZ ÇOK SAĞLAM

Selahattin Kaya’nın gençlerin desteği üzerine “ Sizin gibi gençler bizim geleceğe umutla bakmamızı sağlıyorsunuz.  Cumhuriyet Halk Partisi bir bütündür. Gençler ise bizi ayakta tutan omurgamızdır. Görüyorum ki bizim omurgamız çok sağlam. Bu yolda benimle beraber yürüdüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim. “ dedi.

ZOR BİR SEÇİM OLACAK  

CHP İlçe Başkanı Cengiz Hartamacı “Bizi zor bir şeçim bekliyor. Zaferin yakın olduğu bu zamanlarda rakiplerimiz büyük oyunlar çevirecektir. Gençler olarak sizlerin çok uyanık olması gerekiyor. Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız. Yapacakları oyunlara karşı sizlerin duruşu çok önemlidir. Bu yüzden hiç bir detayı gözden kaçmamanız gerekiyor” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL