Gençler hünerlerini sergileyecek

Darıcalı gençler Bayramoğlu Ada’da sahne alacak Darıca Belediyesi İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlerin hünerlerini sergilediği “Sanat Seninle Sokakta” etkinliği devam ediyor. Farklı mahallelerde gerçeklesen etkinlik kapsamında gençler bu akşam..

Gençler hünerlerini sergileyecek

Darıcalı gençler Bayramoğlu Ada’da sahne alacak

Darıca Belediyesi İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlerin hünerlerini sergilediği “Sanat Seninle Sokakta” etkinliği devam ediyor. Farklı mahallelerde gerçeklesen etkinlik kapsamında gençler bu akşam Bayramoğlu Ada’da sahne alacak.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçedeki kültür sanat alanındaki eksikliği gidermek amacıyla hayata geçirilen İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerler, hünerlerini “Sanat Seninle Sokakta” etkinliği ile sahnelemeye devam ediyor. Gitar, ney, bağlama, piyano gibi 9 farklı branşta eğitim gören gençlerden oluşan koro her akşam farklı bir mahallede sahneye çıkarken Darıcalılar da konserlere büyük ilgi gösteriyor.

BAYRAMOĞLU ADA’DA DÜZENLENECEK

Sanat Seninle Sokakta etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserler ile gençler hünerlerini sergilerken bu akşam ise Bayramoğlu Ada’da müzikseverler eğlenceye doyacak. 22 Temmuz Cuma (bugün) saat 21.00’da Bayramoğlu Ada’da gerçekleşecek etkinlikte gençler en güzel şarkıları Bayramoğlu sakinleri için seslendirecek. Darıca’nın gençleriyle yol yürümeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da “Bizim çocuklar diye adlandırdığımız gençlerden oluşan koro Darıcalılara güzel bir müzik keyfi yaşatıyor. Onlara güveniyor ve inanıyoruz” diyerek Darıcalıları etkinliğe davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL