Eğitim Genel Güncel

Gençlerimizin çok iyi yetişmesi gerekiyor.

Vali Hüseyin Aksoy, Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası ile..

Gençlerimizin çok iyi yetişmesi gerekiyor.
Vali Hüseyin Aksoy, Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası ile Logo Teknoloji ve Yatırım A.Ş. arasında 16 Ağustos 2017 tarihinde imzalanan donatım işbirliği protokolüyle Bilişim Vadisi’nde görev alabilecek ve kalifiye eleman yetiştirmek amacı ile dönüşümü gerçekleştirilen bir okulumuzdur.
Vali Hüseyin Aksoy’u,  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Erdal ve öğrenciler kapıda çiçeklerle  karşıladılar.
Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezen  Vali Aksoy, öğrenciler ile yakından ilgilendi. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir toplantı yaptıktan sonra, okulun konferans salonuna geçerek, öğrenciler ile bir araya geldi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve hayırsever Mehmet Tuğrul Tekbulut’un konuşmalarının ardından konuşan Aksoy; “Burası bizim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ve buranın Bilişim Lisesi haline dönüşmesini arzu ettik. Kocaeli’de göreve başladıktan kısa bir süre sonra hayırseverimizin böyle bir liseye katkıda bulunmak istediği paylaşıldığında memnuniyetle bu çalışmanın yapılmasını istedim. Okulumuzun donanımı ile ilgili hayırseverimiz Tuğrul bey imkanlarını buraya seferber etti ve Bilişim Lisemizi gerçekleştirdi. Önümüzdeki süreç; bilişim çağı ve bilişim çağında da gençlerimizin çok iyi yetişmesi gerekiyor. Bilişim Lisemizde bu anlamda çok ciddi katkılar sunacaktır. Sizlerin yapacağı çalışmalarla bir çok sektörde ve alanlarda katkılarınız olacak.” dedi.Vali Aksoy hayırsever Mehmet Tuğrul Tekbulut’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.
Konuşmaların ardından tüm öğrencilere başarılar dileyerek, onlarla günün anısına  fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL