Gençlerin Vizyonu Geleceğe Işık Tutuyor

Körfez Ticaret Odası Genç Girişimcileri, İş Geliştirme Toplantısında Buluştular Ülkemiz ihracatının arttırılmasını amaçlayan KTO gelişim vizyonu çerçevesinde, genç girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak uygulamalar kapsamındaki genç girişimciler, iş geliştirme toplantısı..

Gençlerin Vizyonu Geleceğe Işık Tutuyor

Körfez Ticaret Odası Genç Girişimcileri, İş Geliştirme Toplantısında Buluştular

Ülkemiz ihracatının arttırılmasını amaçlayan KTO gelişim vizyonu çerçevesinde, genç girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak uygulamalar kapsamındaki genç girişimciler, iş geliştirme toplantısı KTO konferans salonunda gerçekleştirildi.

Pandemi kurallarının gözetildiği, genç girişimcilerimizin de yoğun katılım gösterdiği toplantıda, KTO üyeleri kendilerini ve üstlenmiş oldukları çalışmaları sektörel anlamda detaylandırdılar. Genç girişimcilerin fikirlerini iş dünyasının deneyimleri ile paylaşma fırsatları buldukları toplantıda, üyeler de iş dünyasındaki son gelişmeler ışığında genç girişimcilere ne şekilde destek olabileceklerini masaya yatırdılar. Süreç içeresinde üye referanslarının genç girişimcilerin fikirlerini hayata geçirebilme noktasında ne şekilde değerlendirebilecekleri tartışıldı.

Gençlerin Vizyonu Geleceğe Işık Tutuyor

Fikirleri ve yaptıkları ile ülke çapında ses getiren işlere imza atmış ve atacak olmaları iş dünyası adına kesinlikle heyecan verici olduğunu dile getiren Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “ Toplantımıza büyük ilgi gösteren gençlerimize teşekkür ediyoruz, sizlerin bilinçli olması ve heyecanlı olması bizi çok mutlu ediyor. Hedefimiz birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkartarak üyelerimizin ticaretini önce İlçe içinde, sonra İl içinde, sonra Türkiye çapında ve yurtdışında geliştirmek. Faaliyetlerimizi ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirebilmek için istişare bizim çok değer verdiğimiz bir unsur. Gençlerin vizyonu geleceğimize ışık tutuyor. Sizlerden gelen görüş, talep ve önerileri çok önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL