Gençtürk “Bu dava bize dedelerimizin emanetidir”

Demokrat Parti’de Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na tecrübeli isim…   Demokrat Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeniden iş adamı Erol Gençtürk getirildi. Kocaeli doğumlu olan Gençtürk, kırat rozetini yakasında..

Gençtürk “Bu dava bize dedelerimizin emanetidir”

Demokrat Parti’de Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na tecrübeli isim…

 

Demokrat Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeniden iş adamı Erol Gençtürk getirildi. Kocaeli doğumlu olan Gençtürk, kırat rozetini yakasında taşımaktan gurur duyduğunu ifade etti. İş adamı olan Gençtürk, uzun zamandır siyasetle uğraşıyor.

 

Gençtürk: “Bu dava bize dedelerimizin emanetidir.”

 

Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Gençtürk yaptığı açıklamada; “Başta Kocaeli İl başkanımız Sayın Mustafa Nazlıgül Beyefendiye, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Berkay Güloğlu’na ve Gençlik Kollar Teşkilat Başkanımız Abdurrahim Özyurt’a çok teşekkür ediyorum.

 

Nasıl ki Bir bina çimentosuz olmaz Türkiye’de Demokrat Partisiz olmaz, olamaz. Demokrasi ve Demokratlar bu ülkenin çimentosudur, birleştirici gücüdür. Ülkemizi çok partili sisteme geçiren, ülkemize demokrasiyi getiren, bu ülke için demokrasi ve adalet yolunda şehitler veren, ülkemizi sayısız hizmetler ile buluşturan böylesine köklü bir misyonun Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak her zaman amacımız partimizin tüzüğüne yakışır bir şekilde hareket etmektir. 6 Mayıs 2012 de Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal Beyefendi ile çıkılan bu kutlu yürüyüşte partimizi ilimizde daha da ileriye taşıyabilmek için var gücümüz ile çalıştık. Partimizi daha iyi bir yere getirmek için birtakım mücadeleler verdik ve çok şükür kentimizde başarılı olduk. Yeri geldi diğer siyasi parti gençlik kolları başkanları ile toplantılar düzenledik ve kentimiz için daha iyi neler yapabiliriz diye fikir alışverişlerinde bulunduk. Yeri geldi STK’ları ziyaret ettik ve verimli işler yaptık partimizi ilimizde hareketli bir konuma getirdik. Bu süreçte Sayın Genel Başkanımızın desteğini her zaman hissederek var gücümüzle çalıştık. Bu kutlu davaya bir nebze olsun fayda sağlayabildiysek ne mutlu bize. Bu dava bize dedelerimizin emanetidir. Ben ve birlikte çalıştığım arkadaşlarım Her zaman Demokrat Parti’nin kırat rozetini yakamızda taşımaktan onur ve şeref duyduk, bu onuru da sonuna kadar yakamızda taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Güloğlu: “Demokratların varisleriyiz.”

 

Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Ülke çapında Demokrat Parti gençleri olarak teşkilatlanıyoruz. Bu ülkeye ve bu millete hizmetkarlık vazifesi demokratların mirasıdır. Bizler de bu ülkede aydınlığın, özgürlüğün ve refahın teminatı olan demokratların varisleriyiz. Demokrat Gençlik Türkiye’yi yeniden aydınlatmak ve daha güzel bir geleceğe ulaştırmak için gayret ediyor. Bu doğrultuda tercih edilen arkadaşlarımızın da vazifelerini hakkıyla yapacaklarından şüphem yoktur. Her birinin bulunduğu ilde bir yıldız gibi vatanı ve milleti aydınlatacaklarından şüphem yoktur. Yeni atanan il başkanlarımızı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL