Genel Başkanı Mustafa Taç’tan Kocaeli Ziaretleri

Sağlık Mil-Sen Başkanı Genel Başkanı Mustafa Taç ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.   Ziyarette Sağlık Mil-Sen Kocaeli İl Başkanı Selahattin Mengül ve yönetim kurulu üyeleri Harun Yaşar Aliş, Serkan Aygün..

Genel Başkanı Mustafa Taç’tan Kocaeli Ziaretleri

Sağlık Mil-Sen Başkanı Genel Başkanı Mustafa Taç ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Ziyarette Sağlık Mil-Sen Kocaeli İl Başkanı Selahattin Mengül ve yönetim kurulu üyeleri Harun Yaşar Aliş, Serkan Aygün İlhan Tanrıverdi, Nedim Karadeniz, Ali Küçük hazır bulunmuşlardır. Yapılan ziyaretlerde Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü, sağlık çalışanları ve hekimler ziyaret edildi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti sonrasında Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Müdür Yardımcılarına ziyaretler gerçekleştirildi. Daha sonrasında Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’na ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaretlerde sendikanın faaliyet konuları, yeni ek ödeme yönetmeliği, banka promosyonları ve çeşitli konular ele alınmıştır.

Sağlık Mil-Sen Kocaeli İl Başkanı Selahattin Mengül İlimize gelen Sağlık Mil-Sen Başkanı Genel Başkanı Mustafa Taç ve diğer kurum amirlerine bu olumlu ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirtmiştir. Ayrıca Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır ve ekibine, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’na misafirperverliği için ayrıca teşekkürlerini iletmiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL