Genel Güncel Manşetler

Geri Dönüşüm Çöp Değildir

İzmit Belediyesi’nden yapılan çağrıda, geri dönüşümün çöp olmadığı hatırlatıldı. Belediyenin Çevre Koruma Müdürlüğü yetkilileri, şehrin binlerce noktasına konulan geri dönüşüm konteynırlarının çöp atılacak yerler olmadığını belirterek “geri dönüşüm demek ülke..

Geri Dönüşüm Çöp Değildir

İzmit Belediyesi’nden yapılan çağrıda, geri dönüşümün çöp olmadığı hatırlatıldı.

Belediyenin Çevre Koruma Müdürlüğü yetkilileri, şehrin binlerce noktasına konulan geri dönüşüm konteynırlarının çöp atılacak yerler olmadığını belirterek “geri dönüşüm demek ülke ekonomisine katkı, çevrenin korunması demektir. Geri dönüşüm konteynırlarına evsel çöp atıkları atılmasın. Çünkü çöpe karışan geri dönüşüm atıklarını ayrıştırmak çok zor. Bunun için de vatandaşlar çöplerini çöp konteynırlarına, geri dönüşüm atıklarını da üzerinde yazıyla belirtilen geri dönüşüm konteynırlarına atalım. Şimdiye kadar bu konuda defalarca uyarılarda bulunmamıza rağmen bazı kişilerin geri dönüşümü mümkün atıkları çöp, çöpleri de geri dönüşüm konteynırlarına attıklarına şahit olmaktayız”.

Belediye yetkilileri, uyarılara rağmen geri dönüşüme çöp atılan bölgelerdeki geri dönüşüm konteynırlarının kaldırıldığını da söylediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL