‘Gez Gör’le İzmit’i gezdiler

2018-2019 eğitim-öğrenim yılında Kocaeli Üniversitesi(KOÜ)’de öğrenim görmeye başlayan yeni uluslararası öğrenciler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘’Gez-Gör Kocaeli’’ programı kapsamında geziye katıldı. Seka Kağıt Müzesi, Bilim Merkezi ve Ormanya’yı gezen üniversiteli grup,..

‘Gez Gör’le İzmit’i gezdiler

2018-2019 eğitim-öğrenim yılında Kocaeli Üniversitesi(KOÜ)’de öğrenim görmeye başlayan yeni uluslararası öğrenciler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘’Gez-Gör Kocaeli’’ programı kapsamında geziye katıldı. Seka Kağıt Müzesi, Bilim Merkezi ve Ormanya’yı gezen üniversiteli grup, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri çok beğendiğini dile getirdi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Tarih koridorunda bulunan tarihi ve turistik yerleri ziyaret eden öğrenciler, rehberler eşliğindeki şehir gezisi kapsamında Ormanya Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etti. Seka Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi’ni de gezen KOÜ’lü uluslararası öğrenciler, günün tadını bol bol fotoğraf çektirerek çıkardı.

BAŞVURMAK ÇOK KOLAY
Kenti tanıtan Gez-Gör Kocaeli programıyla şehrin bilim sanat, tarih ve kültürel mekânlarını gezmek isteyen vatandaşlar, en az 20 kişilik gruplar halinde gezdiriliyor. Gez- Gör Kocaeli turlarına katılabilmek için www.gezgorkocaeli.com adresindeki başvuru bölümünü doldurmak yeterli oluyor. Başvurular ayrıca 0 262 318 16 11 numaralı telefondan da alınıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL