Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi öğrencilerinden “ERKEKLER KÖYÜ” | Kocaelide Bugün

Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi öğrencilerinden “ERKEKLER KÖYÜ”

Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi öğrencileri Herkesi Büyüledi. Darıca nın tercih edilen başarılı okullarından Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi tiyatro kulübü öğrencileri dönem içerisinde yaptıkları faalliyetleri Adnan Menderes Kültür Merkezinde..

Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi öğrencilerinden “ERKEKLER KÖYÜ”

Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi öğrencileri Herkesi Büyüledi.

Darıca nın tercih edilen başarılı okullarından Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi tiyatro kulübü öğrencileri dönem içerisinde yaptıkları faalliyetleri Adnan Menderes Kültür Merkezinde sergilediler.

Okul öğretmenleri Uğur Artun ve Erhan Çelik’in hazırladığı Okul Müzik ekibi nin müzikli açılışı ile başlayan program Tarih Öğretmeni Berna Çelik’in çalıştırarak sahneye koyduğu “ERKEKLER KÖYÜ”  Tiyatro oynu ile devam etti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu,okul müdürleri ile kalabalık   veli ve öğrencilerin  izledikleri programda öğrencilerin performansları adeta nefes kesti.

Programın sonunda Okul Müdürü Adem Şit Etkinliği organize eden öğretmenlere çiçek taktim etti. Şit “Okulumuz Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi sosyal sportif faaliyetleri ile her zaman ilçe sınırlarını aşarak il ve ülke düzeyinde bir adım önde yer almaktadır. Ayrıca Avrupa Birliği projeleri yanı sıra Başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere kardeş ülke ve topluluklarına yönelik faaliyetlerle örnek ve öncülük yapmaktadır. Bu yıl toplam 70 Tübitak projesi  ile ilimizde en fazla proje üreten okul olmuştur” bu katma değeri yüksek çalışmaları  üreten Öğretmen,öğrenci ve siz değerli velilerimizi tebrik ediyorum dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL