Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Gölcük Belediye Başkan Yardımcılarına Başarı Belgesi

Görev süresince belediye teşkilatının başarı ile sevk ve idare edilmesi, belediyeye verilen görev ve hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde uygulanmasını sağlayarak kamusal fayda oluşturulmasının yanında; vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin..

Gölcük Belediye Başkan Yardımcılarına Başarı Belgesi

Görev süresince belediye teşkilatının başarı ile sevk ve idare edilmesi, belediyeye verilen görev ve hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde uygulanmasını sağlayarak kamusal fayda oluşturulmasının yanında; vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin artırılması, personelin etkin çalışması, vatandaşla diyaloğun gelişmesi hususunda ve özellikle kentsel dönüşüm konusunda gösterilen üstün başarı ve özverili çalışmaları nedeniyle Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci´ye Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından ´Başarı Belgesi´ taltif edildi.

2018 Yılında da Güzel İşlerde Beraber Olacağız

Birlikte yürütülen çalışmalar süresince Başkan Ellibeş’in daima vatandaşların memnuniyeti için çaba gösterdiğini aktaran Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Gölcük İlçemizde bu zamana kadar başkanlarımız ve başkan yardımcılarımız ile güzel çalışmalar yapıldı. Vatandaşlarımızın teveccühü, kurumdaki ve bölgedeki işlerin en iyi bir şekilde yürütüldüğü şeklinde beyanlar geldi. Bizde arkadaşlarımızın bu emeklerini değerlendirmek istedik ve arkadaşlarımızın hakkı olan başarı belgelerini belediyemizde takdim ediyoruz.  Arkadaşlarımıza yaptıkları destekler için, Kaymakamlığımızın, Belediyemizin genel olarak ilçemizde sosyal faaliyetlerden kültürel faaliyetlere, yatırımlara, vatandaşlarımızın refahını ve yaşam kalitesini yükseltecek her türlü olayda arkadaşlarımızın emekleri katkıları var. Bundan sonrada 2018 yılında daha güzel işlerde beraber olacaz . Bu bakımdan ben arkadaşlarımıza yaptıkları destekler ve çalışmalar için teşekkür ediyorum. Başta belediye başkanımızın koordinatörlüğünde yapılan çalışmalar inşallah 2018 yılında daha güzel olacak” dedi.

Bu Nezaketiniz Bizi Ayrıca Motive Etti

Gölcük’ü insanların yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehir kimliğine kavuşturmak adına gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Ellibeş, “İlçemizde daima insana dokunmayı, hemşehrilerimizin kederleri ve mutluluklarını paylaşmayı ilke edindik. Vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşama arzularına cevap vermek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gölcük’teki insanlarımızın mutluluğu, huzuru, refahı, yaşam kalitesinin yükselmesi hepimizin ortak hedefi. Sizin önderliğinizde bizde bu başarılı, uyumlu, senkronize çalışmayı yürütmekten şahsen bir belediye başkanı olarak mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu nezaketiniz inceliğiniz bizi ayrıca motive edecek. İnşallah halkımızın mutluluğu için, Gölcük’te yaşayan her bir bireyin sağlıklı mutlu olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL