Gölcük Belediyesi İzcileri Sarısu Kampında

Gölcük Belediyespor İzci Kulübü izcileri 28 Temmuz – 03 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Sarısu Yaz kampına, ailelerin çocuklarını güvenle gönderdikleri, eğlenceli, öğretici ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan eğitim programları sunuyor…

Gölcük Belediyesi İzcileri Sarısu Kampında

Gölcük Belediyespor İzci Kulübü izcileri 28 Temmuz – 03 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Sarısu Yaz kampına, ailelerin çocuklarını güvenle gönderdikleri, eğlenceli, öğretici ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan eğitim programları sunuyor.

Kocaeli İzci Liderleri tarafından verilen eğitimlerle çocuk ve gençlerin sosyalleşmeleri, ekip halinde çalışma becerilerini geliştirmeleri, öğrenme şevki, keşfetme duygusu, doğayı ve çevreyi sevmeleri, doğaya uyum sağlayarak şartlara uygun keşfedici fikirler ortaya koyabilmeleri, analitik düşünme becerisine sahip olmaları gibi pek çok konuda bilinçlenmeleri ve gelişmeleri sağlanıyor.

Kampta izciler doğadaki zorlu yaşam koşullarında yaşama ile ilgili edindikleri bilgileri bir gece ekipçe kalacakları ormanda uygulama imkânı da bulacaklar. Öte yandan izciler kamp kapsamında; temel ve ileri seviye izcilik, kişisel gelişim, hafıza teknikleri, telsiz ve haberleşme, ilkyardım, resim, yüzme, bisiklet, pentatlon, ebru, kano, hazine avı, oryantiring gibi birçok konuda da eğitim alıp çeşitli aktivitelere katılıyorlar.

Kamp 02 Ağustos Perşembe günü akşamı kamp ateşi programıyla final yapan izciler. 03 Ağustos sabah 10:00’da Gölcüğe hareket edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL