Güncel

Gölcük Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği

2017 yatırım programı kapsamında planlı bir çalışma sergileyen Gölcük Belediyesi öncelikle yapılması uygun görülen cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışması devam ediyor. 6 bin tonu asfalt yama çalışmasında kullanılmak üzere..

Gölcük Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği

2017 yatırım programı kapsamında planlı bir çalışma sergileyen Gölcük Belediyesi öncelikle yapılması uygun görülen cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışması devam ediyor. 6 bin tonu asfalt yama çalışmasında kullanılmak üzere toplamda 10 bin ton sıcak asfaltla yollar daha kullanışlı ve modern hale getiriliyor.
Ekiplerin asfalt yol çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Başkan Ellibeş, bu yıl sonuna kadar 16 bin tonluk asfalt serimi gerçekleştireceklerini kaydetti.

İlçemizin Dört Bir Tarafında Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Başkan Ellibeş, daha yaşanılır bir kent oluşturmaya gayret ettiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi: Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında sıcak asfalt dökümü, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bizde çalışmaları sık sık yerinde inceliyoruz. Gölcüğümüzün geneliyle ihtiyaç duyulan noktalardaki yol yapım çalışmaları hızla devam etmektedir. Bugün Çiftlik Mahallesi’ndeyiz. Bu bölge çok yoğun bir yapılaşmaya karşılık ve cevap veren bir nokta haline geldi. Tercih edilen bir bölge haline geldi. Bu vesileyle yapılan inşaatlar, oturan insanlarımız sağlıklı mutlu yaşamını sürdürebilme refahına bizde yoğun tretuvar, park, bahçe çalışmalarını bu bölgeye naklettik.

İlçedeki tüm ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına önem verdiklerini dile getiren Ellibeş, “Kentlerde özellikle yolların kaliteli olması yaşam kalitesinde doğal olarak yükseltiyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar imar yollarını açma, mevcutta bulunan yollarımızı daha düzgün bir seviyeye gelmesine özen gösterdik. Aynı kararlılık ve azimle hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Gördüğünüz gibi hızla çalışmalarımız sürüyor. Bu sezon itibariyle bu bölgedeki çalışmaları tamamlayıp halkımızın istifadesine sunacağız. Ben bu vesileyle bu bölgede yaşayan insanlarımıza sağlıklı günler diliyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL