Genel Güncel Manşetler Spor

Gölcük Belediyespor Basketbol Takımı Tekirdağ’a Uğurlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 12-17 Mart 2018 tarihleri arasında Tekirdağ’da yapılacak olan U 16 Erkek Basketbol 1. Bölge Şampiyonasına katılmak üzere Gölcük Belediyesi önünde yolcu edildi. Tekirdağ’da yapılacak olan Bölge..

Gölcük Belediyespor Basketbol Takımı Tekirdağ’a Uğurlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 12-17 Mart 2018 tarihleri arasında Tekirdağ’da yapılacak olan U 16 Erkek Basketbol 1. Bölge Şampiyonasına katılmak üzere Gölcük Belediyesi önünde yolcu edildi.

Tekirdağ’da yapılacak olan Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan Gölcük Belediyespor Kulübü U 16 Basketbol takımı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş ve Belediye daire müdürleri tarafından uğurlandı. Uğurlama sırasında sporcuların moral ve motivasyonun yüksek olduğu görülürken, Gölcük Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi.

İLİMİZİ TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞAYIN

Uğurlama sırasında basketbolculara konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ İlimizi temsilen gidiyorsunuz. Bunun sorumluluğu üzerinize bir yük olmasın aksine sizin için bir gurur kaynağı olmalı. Bir bölgeyi temsil etmek zor bir görev aslında ama siz gençsiniz gelecekte daha zor ve yoğun sorumluluklarla kalacağınızı biliyorsunuz. Sporda ilk önceliğiniz ahlaki olmak, centilmence davranmak olmalıdır. Ondan sonra başarı kendiliğinden gelecektir.  Başarının gelebilmesi sistemli çalışmaya, hocalarımızın, teknik ekibimizin verdiği teknik ve taktiği uygulamaya bağlı. Siz alın terinizi dökersiniz, mücadele edersiniz sonuç ne çıkarsada  takdir-i ilahi kabulümüzdür. Öncelikle dediğim gibi etik kurallara dayalı olarak mücadelenizi yapın Kocaeli ve Gölcük’ü temsil etmenin onurunu yaşayın bize de yaşatın. Yolunuz açık olsun sağlıcakla gidin, sağlıcakla dönün. İnşallah dönüğünüzde de kupayla karşılarız sizleri” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL