Genel Güncel Manşetler Spor

Gölcük Belediyespor Güreşçisi Türkiye üçüncüsü Oldu

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Amasya’da yapılan Serbest Güreş Yıldızlar Türkiye şampiyonasına Gölcük Belediyespor kulübü Güreş takımı Antrenör Rüstem Çavdar nezaretinde iki Güreşçiyle katıldı. Gölcük Belediyespor..

Gölcük Belediyespor Güreşçisi Türkiye üçüncüsü Oldu

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Amasya’da yapılan Serbest Güreş Yıldızlar Türkiye şampiyonasına Gölcük Belediyespor kulübü Güreş takımı Antrenör Rüstem Çavdar nezaretinde iki Güreşçiyle katıldı.

Gölcük Belediyespor Güreşçisi Yunus Emre Akman 110 kg da Türkiye Şampiyonasında üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye üçüncüsü olan Yunus Emre Akman 6 Mart 2018 tarihinde Gebze’de yapılacak olan Milli takım kampına katılmaya hak kazandı.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, şampiyon güreşçiyi başarısından dolayı tebrik ederek, “Amasya’da yapılan Serbest Güreş Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 110 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Gölcük Belediyespor’umuzun güreşçisi Yunus Emre Akman’ı tebrik ediyor, bundan sonra başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL