Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gölcük Hamsi Festivali Başladı | Kocaelide Bugün

Gölcük Hamsi Festivali Başladı

Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Gölcük Hamsi Festivali açılış töreni düzenlendi. Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa..

Gölcük Hamsi Festivali Başladı
Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Gölcük Hamsi Festivali açılış töreni düzenlendi.
Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Gölcük Trabzonlular Derneğinin düzenlemiş olduğu bu programda sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gölcük ilçemiz sadece Kocaeli’nin değil, ülkemizin de önemli ilçelerinin başında geliyor. Doğal güzellikleri, tarihi zenginliklerinin yanında Türk Donanmasının buradaki varlığı onu diğer ilçelerden ayıran önemli unsurların başında geliyor. Gölcük ilçemiz Türkiye’nin bir çok bölgesinden göç alan farklı yörelerden insanların bir arada huzur içerisinde kardeşçe yaşadığı bir ilçe. Bugünde buraya gelip yerleşen Trabzonluların kendi yöresel ürünlerini diğer kesimlerle paylaşacağı bir etkinliği gerçekleştiriyorlar. Farklı kültürlerimiz olabilir. Bunları zenginlik olarak görüp, diğer kesimlerle paylaşmak çok büyük önem taşıyor.” diyen  Vali, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali Aksoy ve protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle Gölcük Hamsi Festivalinin açılış kurdelesini kestiler ve festivalde yer alan standları gezdiler.
20 Ocak’a kadar devam edecek olan ve festival kapsamında hazırlanan hamsilerden, Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyelerine ikram edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL