Güncel Manşetler

Gölcük Hastane Yerinin Tapusunu Aldı

Bir süre önce Başkan Mehmet Ellibeş’in Ankara’da Milli Savunma Bakanlığı’nda protokolünü imzaladığı, Değirmendere Migros’un içerisinde bulunduğu alanın hastane yapımı için Gölcük Belediyesi’ne devri ve yine Aydınbey Deresi’nin doğusunda kalan alanın..

Gölcük Hastane Yerinin Tapusunu Aldı

Bir süre önce Başkan Mehmet Ellibeş’in Ankara’da Milli Savunma Bakanlığı’nda protokolünü imzaladığı, Değirmendere Migros’un içerisinde bulunduğu alanın hastane yapımı için Gölcük Belediyesi’ne devri ve yine Aydınbey Deresi’nin doğusunda kalan alanın belediyeye verilmesine ilişkin tapu işlemleri tamamlanarak belediye adına tescilleri yapıldı.

Gölcük İlçe Tapu  Müdürü İrfan Aydın çıkan tapuları Başkan Ellibeş’e teslim etti.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; Gölcük’ün geleceği açısından çok önemli bir iş. İlgili Bakanlıklar nezaretinde yaptığımız girişimler neticesinde bugün itibariyle tapuları devir almış bulunmaktayız. Değirmendere Migros’un içerisinde bulunduğu 49.728,70 m² alanı meclis kararımızla Devlet Hastanesi yapılmak üzere Sağıl Bakanlığı’na devrediyoruz. Aydınbey Deresi’nin doğusunda kalan 45.824,82 m² alan ise belediyemize ait olacak. Bu bölgede Gölcük için güzel bir proje üretip uygulayacağız inşallah. Tüm bu işlemlerde her zaman bizlere yardımcı olan başta Tapu Müdürümüz İrfan Aydın Bey’e ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Tapularımızı teslim aldık. Gölcük’ümüze hayırlı olsun dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL