Genel Gölcük Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Gölcük Kent Bayramlaşmasında Buluştu

Gölcük Kent Bayramlaşması, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapıldı. Bayramlaşma törenine, ilçe protokolü, İlçe Daire Müdürleri, Siyasi Partilerin Başkanları, STK’lar, Sendika ve Odaların Başkan ve temsilcileri, Belediye Birim Müdürleri, Belediye Meclis..

Gölcük Kent Bayramlaşmasında Buluştu

Gölcük Kent Bayramlaşması, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapıldı.

Bayramlaşma törenine, ilçe protokolü, İlçe Daire Müdürleri, Siyasi Partilerin Başkanları, STK’lar, Sendika ve Odaların Başkan ve temsilcileri, Belediye Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş tek vücut olarak, Coşkulu bir bayram keyfi yaşadılar. Bayramlaşma törenine katılan tüm davetlilerin birbirleri ile sıcak ve samimi görüntüleri, bayrama renk katan kareler oldu.

Kongre Sarayı’nda gerçekleşen Bayramlaşma Töreninde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci birer konuşma yaptılar.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, tören katılan tüm davetliler ile Gölcük halkına, Hac farizasını yerine getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in selamlarını söyleyerek bayramlarını kutladı. Bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik duygusunun ön plan çıktığı müstesna gün olduğunu belirterek, törene katılan davetlilere iyi bayramlar diledi.

Akabinde Kaymakam Mustafa Altıntaş bir konuşma yaparak, tüm konukların Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız şu günlerde, göstermiş olduğunuz bayram hassasiyetine teşekkür ediyor, Tüm Ülke insanımızın, bölge ve İlçe halkımızın Bayramını kutluyorum, dedi.

Son olarak Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek yaptığı konuşmasında, bu güzel kurban bayramı programında sizlerle ve Gölcüklü kardeşlerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çok şükür ki Kurban Bayramına da eriştik. Birlik içinde bayramımızı kutlamaktayız. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin doruğa çıktığı günlerdir. İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir biçimde bayramı yaşarız. Bir kez daha bayramımızı tebrik ediyor, bir sonraki bayramları da ailenizle birlikte geçirmenizi temenni ediyor, sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Tören sonrası Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci program dahilinde İlçe Jandarma Komutanlığı, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Gölcük Belediyesi Huzurevi ve Saraylı Çocuk Köyü Ziyaretlerinde bulunuldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL