Güncel Manşetler

Gölcük Müftüsü İçin Suç Duyurusu!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımla kamuoyunun büyük bir tepkisiyle karşılaşan ve daha..

Gölcük Müftüsü İçin Suç Duyurusu!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımla kamuoyunun büyük bir tepkisiyle karşılaşan ve daha sonra yapmış olduğu paylaşımı kaldırmak zorunda kalan Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı hakkında Kadın ve Demokrasi Derneği suç duyurusunda bulundu. Müftü Yazıcı “Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana…” şeklinde bir paylaşım yapmış ve gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı kaldırmak zorunda kalmıştı. Gölcük Müftüsü Mehmet Yılmaz hakkında bir basın açıklaması yapan KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı’nın söz konusu paylaşımının başörtüsü kullanmayan kadınları aşağılayan ifadeler içerdiğini belirterek, paylaşımın “Yersiz ve hadsiz” olduğunu söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL