Eğitim Genel Güncel Manşetler

Gölcük Müftüsü İlyas Öztel’den “Sevgi ve Saygı” semineri

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Değerler Eğitimi Projesinin 2.Dönem konusu olan “Sevgi ve Saygı” konulu seminer Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda İlçe Müftüsü İlyas Öztel tarafından verildi. İlçe..

Gölcük Müftüsü İlyas Öztel’den “Sevgi ve Saygı” semineri

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Değerler Eğitimi Projesinin 2.Dönem konusu olan “Sevgi ve Saygı” konulu seminer Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda İlçe Müftüsü İlyas Öztel tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ’ın da katıldığı programın sonunda Öztel’ çiçek takdim edildi. Öztel konuşmasında:

“Bu Dönem Değerler Eğitimi konusu Sevgi olunca en büyük sevgi Allah’a duyulan sevgi aklımıza geliyor.Bu okulların oluşması için mühendis,mimar,ustaya nasıl ihtiyaç varsa bu kainatın oluşmasını da tesadüfe bağlayamayız.Gezegenler arasında nasıl bir ölçü ve nizam var ise insanlar arası ilişkilerde de sevgi ve mubhabbet yollu bir ölçü koymalıyız.Allah güzeli sever hükmüne binaen yaptığımız her işi de güzel yapmamız gerekir.Mayasında sevgi olan tüm yapılarda bir muhabbet ve hoşgörü vardır.Yunus’un Yaradılanı Severiz Yaradandan Ötürü dediği gibi her canlının taşımış olduğu bir farklılığı ve kişiliği vardır.Bu kişilik onu diğerlerinden ayırır ve bizde onu sırf insan olduğu için ve Allah yarattığı için severiz.Bu sevgide cins,dil,din,ırk,mezhep ayrımı gözetmeyiz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL