Ekonomi Genel Güncel Manşetler Yaşam

Gölcük Pazarcılar Odasından Ellibeş’e Ziyaret

5 Şubat 2018 Pazartesi günü Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdikleri kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezak Tuncer ve yeni yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek..

Gölcük Pazarcılar Odasından Ellibeş’e Ziyaret

5 Şubat 2018 Pazartesi günü Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdikleri kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezak Tuncer ve yeni yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek yeni dönem yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Ellibeş’i ziyaret eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi desteklerinden ötürü teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Oda başkanı Tuncer “5 Şubat tarihinde yapılan kongre ile esnaflarımızın büyük bir teveccühü ile yeniden oda başkanı seçildim. Kongre sonrası oda yönetimi olarak tanışma ve teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bugünde bu ziyaretlerimize Sayın Belediye Başkanımızdan başladık. Ziyaretimizdeki amacımız yeni yönetimimizi başkanımız ile tanıştırmak ve yeni dönemde yapacağımız faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunmak istedik. Bizleri kabul ettiği için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ellibeş, pazarcı esnaflarını önemsediklerini, Gölcük’teki Pazarcı esnaflarına her zaman destek verdiklerini belirtti. Başkan Ellibeş, Gölcük Seyyar Esnaf Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezak Tuncer ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL