Gölcük Sanayi Sitesi Açılışını Bakan Varank Yaptı

Gölcük Sanayi ve Galericiler Sitesi Açılış töreni  gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,Vali Hüseyin Aksoy, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim..

Gölcük Sanayi Sitesi Açılışını Bakan Varank Yaptı

Gölcük Sanayi ve Galericiler Sitesi Açılış töreni  gerçekleştirildi.

Açılış Törenine; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,Vali Hüseyin Aksoy, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Osman Ekşi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Emniyet  Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım, Gölcük Esnaf Odaları Başkanı Necmi Kocaman, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı. .

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Gölcük Esnaf Odaları Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun  konuşmalarıyla devam etti.

Vali Hüseyin Aksoy’un “ Gölcük ilçemiz, Kocaeli’nin önemli ilçelerinden biridir. 1999’da yaşanan deprem sonrası kendini sürekli geliştiren ve iyileştiren noktada önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Küçük sanayi de olsa şehrin farklı bölgelerinde yerleşim alanları içerisinde bulunmaları nedeniyle görüntü kirliliği, gürültü kirliliği gibi birçok konuyu da orada yaşayan vatandaşlarımıza hissettirebiliyor. Bu anlamda organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, sanayilerin bir arada olduğu buradan yararlanmak isteyen insanlara da güzel hizmetlerin verildiği bir modeldir. Birçok kurum ve kuruluşun iş birliği içerisinde gerçekleştirdiği bu sanayi sitesi ve galericiler de bu anlamda bölgemiz için önemli bir çalışma ve yatırımdır. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla güzel bir eser ortaya çıkmıştır. Bu eserin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.  Kocaeli’de  13 organize sanayi bölgesi var ve burada 105 bini aşan istihdam söz konusudur. İlimizde yine 6 küçük sanayi sitesi var;  yaklaşık 2 bin 600 civarında iş yeri ve 20 bine yaklaşan istihdam da küçük sanayi sitelerimizde gerçekleştiriliyor. Bu anlamda bu sanayi sitemizde bunlara eklenen ve hizmet üretmeye devam edecek bir sanayi sitemizdir.” diyen ValiGölcük Sanayi ve Galericiler Sitesinin hayırlı olmasını diledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın konuşmalarında ise;  Türkiye sanayisinin can damarı, üretiminin lokomotifi Kocaeli’yi biz çok önemsiyoruz. Bunun yanında özel sektörün de yatırımlarıyla Kocaeli, ülkemizin kalkınmasında başrollerde yer aldı.  Kocaeli, yatırımcı iş adamlarının, sanayisinin, emektar işçilerinin, üniversitelerinin, vefakâr halkının yanı sıra çalışkan ve vizyoner belediyeleriyle de Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri. Bu yeni sanayi sitemizin tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Hüseyin Aksoy beraberindeki protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle Gölcük Sanayi ve Galericiler Sitesinin açılış kurdelesini kestiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL