Ekonomi Genel Güncel Manşetler Yaşam

Gölcük Yeni Sanayi Sitesinde ilk Tapu Verildi

Yeni Sanayi Sitesinde ilk hak sahibi Yunus Geçili tapusunu aldı. Kentsel Dönüşüm Proejesi kapsamında Hisareyn Karaköprü Mevkii’nde yapımı devam eden toplam 416 dükkanlık sanayi sitesinin ilk sahibi belli oldu. Eski..

Gölcük Yeni Sanayi Sitesinde ilk Tapu Verildi

Yeni Sanayi Sitesinde ilk hak sahibi Yunus Geçili tapusunu aldı.

Kentsel Dönüşüm Proejesi kapsamında Hisareyn Karaköprü Mevkii’nde yapımı devam eden toplam 416 dükkanlık sanayi sitesinin ilk sahibi belli oldu. Eski Sanayi Sitesinde Yunus Metal’in Sahibi Yunus Geçili, tapusunu alan ilk isim oldu.

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden birisi olan Yeni Sanayi Sitesinin yapımına hızla devam ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nimhat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci ve İbrahim Tektaş’ın katılımıyla dün Yeni Sanayi Sitesinde ilk tapu Yunus Geçili’nin oldu. Eski Sanayi Sitesi’nde Yunus Metal İşyerinin Sahibi Yunus Geçili dün tapusunu Başkan Ellibeş’ten aldı.

Ellibeş, “Mutlu sona çok şükür ulaştık”

Başkan Ellibeş konuyla ilgili yaptığı konuşmada, “Yeni Sanayi Sitemizin temel atma töreni daha bir yıl olmadan bugün tapu verme durumuna geldik. Allah’a şükürler olsun. Sanayi Esnaflarımızın güzel bir ortamda çalışabilmeleri için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Bize inananlar oldu, inanmayanlar oldu. Bizler inandık ve çok şükür başardık. Allah nasip ederse en geç Haziran ayı içerisinde bütün dükkanları bitiriyoruz. Bugün sizin huzurunuzda tapuyu vermek istedik. Sanayi Esnaflarımız yüzde 25 peşin, yüzde 75’ini sonradan verecekti. Bunun içinde kredi çekilecekti. Bizler esnaflarımıza bu tapuyu vererek, kredilerini çekebilmelerini sağladık. Bu tapular esnaflarımızın borçlarının sıfırlanmasını sağlayacak. Bunun için çok mutluyuz. Yunus kardeşimiz sanayi çarşısında mülk sahibi olan bir esnafımızdı. Onlara bire bir verdik. Ben bu vesile ile ilk tapuyu alan Yunus kardeşimi kutluyorum. Mutlu sona çok şükür ulaştık” dedi.

Geçili, “Başkanımızdan Allah Razı Olsun”

Yunus Geçili, “Ben genç bir esnaf olarak geçmişte yaşanan olayları pek bilmiyorum. Gölcük Belediyesi’ni bu kadar hızlı bir şekilde dükkanlarımızı bitirmesine vesile olduğu için kutluyorum. Gerçekten sorunsuz bir süreç işledi. Allah Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’ten razı olsun” ifadelerini kullandı

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL