Gölcüklü Güreşçiler Kırkpınar’a Uğurlandı

Gölcük Belediye Spor Güreş Takımı bu yıl 657.si yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerine katılmak için İhsaniye Stadında yaptığı son antrenman sonrası Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Edirne’ye uğurlandı…

Gölcüklü Güreşçiler Kırkpınar’a Uğurlandı

Gölcük Belediye Spor Güreş Takımı bu yıl 657.si yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerine katılmak için İhsaniye Stadında yaptığı son antrenman sonrası Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Edirne’ye uğurlandı.

 Başkan Ellibeş Belediye Spor Güreşçilerini Edirne’ye Uğurladı

Belediye Spor Güreşçilerini uğurlamak üzere bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sizlere her zaman güvendik, güvenmeye de devam edeceğiz. Bu yıl 657.si yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde İlçemizi ve Kocaeli’yi en güzel şekilde temsil edip, başarılarla döneceğinize güvenimiz tam. Bu anlamda başta Antrenörlerimiz Rüstem Çavdar ve Yusuf Yüksel hocalarımıza İdari Heyete ve Güreşçilere başarılar diliyorum, dedi.

Uğurlamada Belediye Başkan yardımcısı, Levent Değirmenci, Kafile Başkanı ve aynı zamanda Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreş Ağası Mehmet Özbek, Belediye Birim Müdürleri ve Belediye Spor Yönetimi de yer aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL