Gölcük’te 15 Temmuz Şehitlik Ziyareti İle Başladı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü programı kapsamında Gölcük Şehitler Mezarlığında program düzenlendi. Gölcük Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri’ni Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik günü kutlama etkinlikleri..

Gölcük’te 15 Temmuz Şehitlik Ziyareti İle Başladı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü programı kapsamında Gölcük Şehitler Mezarlığında program düzenlendi.

Gölcük Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri’ni Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik günü kutlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan program, Gölcük ilçe şehitliğinin ziyaret edilmesi, Kuran-ı Kerim tilavetinin okunması ve duaların edilmesi ile başladı.

Şehitlik ziyaretine İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin yapılmasının ardından şehitlikte yatan şehitlerimize dualar okunarak, o kara gecede şahadet şerbeti içen şehitlerimizin ruhuna dualar yollandı. Program, Tevfik Hoca camiinde Mevlid-i Şerif okunması ile devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL