Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gölcük'te Aşure Etkinliği | Kocaelide Bugün

Gölcük’te Aşure Etkinliği

Örnek sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, yaptığı etkinliklerle üyelerini her zaman sosyal hayatın içinde tutmayı başarıyor. Dernek son olarak geleneksel hale getirilen ve bu..

Gölcük’te Aşure Etkinliği

Örnek sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, yaptığı etkinliklerle üyelerini her zaman sosyal hayatın içinde tutmayı başarıyor.

Dernek son olarak geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.si yapılan Aşure Hayrı etkinliğini Muharrem ayı içinde olduğumuz şu günlerde yeniden düzenledi. Dernek Başkanı Hasan Bat’ı ve çok sayıda dernek üyesini, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu aşure hayrına katılarak yalnız bırakmadı. Bu anlamlı etkinlikte engelliler ile tek tek ilgilenen Başkan Ellibeş, onların hal hatırını sordu ve bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“Engelliler Derneğimiz Herkese Örnek” 
Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, “Engelliler derneğimiz, ilçemizin örnek sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Çok aktifler ve yaptıklarını kurslarla, etkinliklerle herkese örnekler. Ben kendilerine teşekkürlerimi sunuyor, her zaman yanlarında, destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. Dernek Başkanı Bat’ta etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Ardından aşureler afiyetle yenirken, etkinlik duanın yapılması, Allah kabul etsin dilekleri ile son buldu

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL