Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gölcük’te Cumhuriyet Coşkusu Başladı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Gölcük’te Cumhuriyet Coşkusu Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü kapsamında Anıtpark’ta çelenk sunum töreni düzenlendi. Törene; Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral M. Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye..

Gölcük’te Cumhuriyet Coşkusu Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü kapsamında Anıtpark’ta çelenk sunum töreni düzenlendi. Törene; Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral M. Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, Kocaeli Üniversitesi Gölcük Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fahrettin Övenç,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü  Ahmet Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, sivil toplum kuruluşu başkanları, muhtarlar, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtına Çelenk Sundular

Program başlaması ile birlikte Kaymakam Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Küçükatay ve Başkan Ellibeş, bayram kutlamalarını gerçekleştirdi. Ardından Kaymakam Altıntaş, Komutan Küçükatay ve Başkan Ellibeş, Atatürk anıtına çelenk sunumu yaptılar. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Kutlamalara Akşam Ve Yarın Devam Edilecek

Bu akşam saat 19:00’da yapılacak Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü ile kutlamalara devam edilecek. Ardından Anırpark’ta Saat 20:00’de Gölcük Belediyesi tarafından “Cumhuriyet Konseri” yapılacak ve son olarak Pazar günü Saat 09:00’da resmi geçiş töreni ile son bulacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL