Gölcük’te eğitim kalitesi toplantısı

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gölcük Şirinköy Anaokulu bahçesinde eğitim kalitesi ile ilgili toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim..

Gölcük’te eğitim kalitesi toplantısı

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gölcük Şirinköy Anaokulu bahçesinde eğitim kalitesi ile ilgili toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri Naim Yüksel, Ömer Kızıldağ, Şirinköy Anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu, Barbaros Orta Okulu Müdürü Güney Yılmaz ve okul öğretmenleri katılım sağladılar.

Toplantıda açıklama yapan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “ilçemizin eğitim kalitesini artırmak ve çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve hizmetlilerimizle birlikte tüm gücümüzü ortaya koyarak çalışıyoruz. Çalışmalarımızı yürütürken çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe kavuşmasını isteyen ve bizimle aynı amaç için birlikte çalışma arzusunda olan, sorumluluk almaktan kaçınmayan kurum ve kuruluşlarımızla birlikte güzel çalışmalarımıza imza atıyoruz.

15 BİN ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERDEN YARARLANDI

Çalışmalarımıza her zaman destek olan ve desteğini gün geçtikçe arttıran Gölcük Belediyesi bu kurum ve kurumların en başından yer alıyor. Gölcük’te öğrenci olmak projesi Gölcük Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz en önemli projelerden birisi. Proje kapsamında 2017 2018 Eğitim ve öğretim yılında yaptığımız etkinlikler ele alacak olursak, Üniversite gezilerine 1650 öğrenci, kültür gezilerine 2123 öğrenci, kariyer günleri etkinliklerine 3260 öğrenci, tiyatro ve sinema günleri etkinliğine 2888 öğrenci, sportif etkinlik yarışmalarına 3438 öğrenci, geleneksel çocuk oyunlarına 436 öğrenci, okur yazar buluşması etkinliğine 330 öğrenci, sokak boyama ve canlı resim şenliği etkinliğine 160 öğrenci, fotoğraf ve kısa film yarışması etkinliğine 49 öğrenci, hızlı okuma ve anlama kursuna 100 öğrenci, güzel sanatlar lisesi gezisine 104 öğrenci ve şiir dinletisi etkinliğine 25 öğrenci olmak üzere toplam 14563 öğrencimiz tamamen ücretsiz olarak bu etkinliklerden yararlandı. Bu çalışmalarımıza maddi ve manevi desteği veren Gölcük Belediyesine teşekkür ederim” dedi.

EN BÜYÜK HİZMETİMİZ EVLATLARIMIZIN EĞİTİMİNE KATKIMIZ

Başkan Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada, “Kentin dinamikleri ile uyumlu ve sistemli bir bir çalışma prensibi içindeyiz. Yaşayan insanlarımızın doğumundan, ölümüne kadar uzanan bir yelpazede hizmet ağımız var. Tabi en büyük hizmet kitlemizde gençlerimiz, evlatlarımız, çocuklarımız. Onların geleceğe daha da umutla bakabilmeleri bizlerin en büyük hedefi. Sayın Kaymakamızın önderliğinde bizim ekiplerimizin gayretli çalışmaları ile her yıl 10 binin üzerinde öğrenci bu etkinlikten faydalanıyor. Proje kapsamında 150 bin civarında öğrenciye dokunduk.  Gayret sizden, çalışma sizden, övünme de bizden. Bu birliktelik daha da güçlü bir şekilde devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada bir tereddüdüm yok, devam da edecektir. Her şey ülkemiz, bayrağımız, vatanımız için. Bize böyle anlamlı bir hediyeyi verdiniz, belediye de en güzel yerinde saklayacağız” dedi.

GÖLCÜK FARKLI, HEPİMİZ ŞANSLIYIZ

Kaymakam Mustafa Altıntaş yaptığı konuşmada, “Gölcük hakikatten şanslı bir yer. Bir çok yerde görev yaptım. Gölcük’te öğrenci olmak projemizde en önemli konumuz olan eğitim konumuza ağırlık verilmiş. Çok başarılı çalışmalar var. Çocuklarımız sosyalleşiyor ve kendilerine olan güveni artıyor. Eğer biz çocukların kendilerine olan güvenini arttırırsak zaten yapamayacağımız şey yok. 14 bin civarında faaliyetlere katılan çocuklarımız. Büyük bir rakamdır. 28 bin civarında öğrenci sayımız var. Yüzde 60 civarında öğrencimiz belediye ile milli eğitimin yaptığı etkinliklerde görev almış, yada katılmış, yaralanmış demektir. İyi bir rakam. Belediyenin bir çok sosyal etkinlikleri var. Havuz var, buz pisti var. Onlarda ayrı sayılar. Bölgede ki çocuklarımız şanslılar. Gölcük’te yaşamanın farklılığını yaşıyorlar. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bu konuda çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, velilerimize ve katılan öğrencilere teşekkür ediyorum. Eylül aylarında ilçemizde her alanda çalışma yapılan vatandaşlarımıza teşekkür belgelerini vermek istiyoruz. Böyle bir çalışmayı da planlıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gölcük farklı, hepimiz şanslıyız” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL