Genel Gölcük Güncel Manşetler Yaşam

Gölcük’ün Meclis Üyeleri Bu Projeye Hayran Kaldı

Gölcük Belediyesi sosyal hayatı arttıran daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyecilik alanında her türlü çalışmayı yürüten ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Gölcük Belediyesi, bu çalışmaların yapılmasında..

Gölcük’ün Meclis Üyeleri Bu Projeye Hayran Kaldı

Gölcük Belediyesi sosyal hayatı arttıran daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyecilik alanında her türlü çalışmayı yürüten ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Gölcük Belediyesi, bu çalışmaların yapılmasında en büyük gücünü de belediye meclisinden alıyor. Bu kapsamda yapılan hizmetlerin daha iyi görülebilmesi, yeni yapılacak olan hizmetlere de ışık tutabilmesi için meclis üyeleriyle birlikte bir inceleme gezisi düzenlendi.

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN VİZYON PROJESİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş öncülüğünde düzenlenen gezide, ilçemizin en önemli turistik alanı olarak kabul edilen şehir merkezinin yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve 300 dönümlük alanı kapsayan, açılışına sayılı günler kalan, vizyon projesi Erikli Tepe Tabiat Parkı, meclis üyelerine tanıtıldı. Geziye Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri birlikte katıldılar. Gerçekleşen gezide Başkan Ellibeş tarafından meclis üyelerine, çok yakın zamanda hayata geçirilecek olan vatandaşların doğa ile baş başa vakit geçirebileceği, Erikli Tepe Tabiat Parkı hakkında detaylı bilgiler verildi. Meclis üyeleri bu projeye adeta hayran kalırken, ilçe ve çevre halkı için ne kadar önemli ve sosyal bir projeye onay verdiklerini yerinde görmüş oldular.

BAŞKAN ELLİBEŞ PROJE İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Gezi sırasında bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Bu gezimizde meclis üyelerimizle birlikte yaptığımız çalışmaları yerinde incelemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gölcükümüzün ilk tabiat parkının açılışa hazırlanışının son rötuşlarını yapmaktayız. Takriben 63 hektarlık bir alan içerisinde konuşlanan tabiat parkımız da, hem konaklama anlamında bungolov evleri, piknik alanlarımız, restoranlar, kır kahvemiz, macera parkımız, çadır kamp alanlarımız, spor etkinlikleri alanı ve mescidlerimiz  ile birlikle komple bir sosyal yaşam alanına dönüştürüyoruz. Allah nasip ederse de çok yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğiz ve vatandaşlarımızın hizmetine, beğenisine sunacağız. Geziye katılarak hizmetlerin yerinde görülmesine katkı sunan tüm meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL