“Gönül Belediyeciliği prensibiyle aday adayı oldum”

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları eski başkanı ve İl yönetim kurulu üyesi Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir, Çayırova Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulundu. Avukat Hacer Banu Çürüksulu  Demir,..

“Gönül Belediyeciliği prensibiyle aday adayı oldum”

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları eski başkanı ve İl yönetim kurulu üyesi Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir, Çayırova Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Avukat Hacer Banu Çürüksulu  Demir, AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’nda başvurusunu AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür’e teslim etti.

Çürüksulu Demir yaptığı açıklamada”Bugüne kadar, 10 yıldır partimizin bir çok kademesinde görev yaptım .İlçe Yöneticiliği, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Yöneticisi olarak

Ak davamıza hizmet ettim ve hizmet etmeye devam ediyorum.Ülkemiz önemli aşamalardan geçmekte olup bu süreçte istikrarın devam etmesi gerekmektedir.

Milli motivasyonumuzu bozmak için ülkemizin birliğini ve düzenini hedef alan güçler hiç durmadan propagandaya devam etmektedir.Tüm bunlar yaşanırken önemli bir seçim süreci başladı.

İstikrar için gelişmek için milletimizin huzuru için Yerel Yönetimler çok büyük önem arz etmektedir.Bu nedenle partimiz her seçime olduğu gibi önümüzdeki  yerel seçimlere de büyük önem vermektedir .

Bir teşkilat mensubu, bir anne, bir kadın olarak ülkemizin gelişmesine yerel yönetimden  katkı sağlamak için görev verildiği takdirde AK davama “Daha önce görev yapan ve hizmeti,  halkımızın katma değerine kullanarak, belirli bir noktaya taşıyan Belediye başkanlarımızın hizmetlerini, daha da yukarılara çıkartmak için insanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek Gönül Belediyeciliği prensibiyle aday adayı oldum.

Hedefim  AK davamızdan sapmadan, gönlümüzü, kapımızı, soframızı halkımıza açarak, halkımızın memnuniyetini öncelikli yaparak, vatandaşımızla hemhal olarak  Katılımcı ve Şeffaf Belediyecilik anlayışını ortaya koymak.  “dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL