Gönül Kapılarını Aralamaya Devam Ediyor

Bayan Yavuz, Gönül Kapılarını Aralamaya Devam Ediyor Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini bugün de devam ettirdi. Bayan Yavuz,..

Gönül Kapılarını Aralamaya Devam Ediyor

Bayan Yavuz, Gönül Kapılarını Aralamaya Devam Ediyor

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini bugün de devam ettirdi. Bayan Yavuz, Pandemi kurallarına da riayet ederek, İzmit ilçemizde gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde devletin şefkat elini hissettirmeye devam etti.
Hane ziyaretlerine devam eden Bayan Yavuz, ilk olarak yaşlı vatandaşımız olan Yakup Kılıç’ı evinde ziyaret etti. Mutluluğu gözlerine yansıyan Yakup Kılıç amcamız ziyaretten dolayı çok sevindiklerini ifade ederek: “Ayaklarınıza sağlık, Allah devletimize zeval vermesin.” dedi.

Güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette hal ve hatırını sorarak, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Bayan Yavuz: “Yaşlılarla ilgilenmek hepimizin temel görevi. Yaşlılarımız en kıymetlilerimizdir. Yaşlılarımızın duaları önemli. Her zaman sizlerin yanındayız, sizler bizim baş tacımızsınız.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundular.

Bayan Yavuz Engelli Vatandaşlarımızın Gönüllerine Dokundu

Engelli vatandaşlarımızın gönüllerinde köprü kuran, onları unutmayan Bayan Yavuz, İzmit’te ikamet eden ve hanelerinde engelli bireyi bulunan; 6 aileyi ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak, ihtiyaç ve taleplerini dinlediler.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf etmenin en önemli sorumluluklarının başında geldiğini belirten Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz:  “Her birey aslında birer engelli adayı. Sosyal devlet ilkesinin de bir gereği olarak engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için yoğun gayret sarf ediyoruz.  Gönüllere ve dualara talibiz. Sizlerle bir arada olmayı, önemsiyoruz.” diyerek, ihtiyaçlarının karşılanması hususunda yanında hazır bulunan yetkililere talimat verdiler.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 7 ailenin de yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten Bayan Selda Yavuz, devletin sıcak ve şefkatli elinin her zaman üzerlerinde olacağını ifade etti.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Sayın Selda Yavuz’un İzmit ilçemizdeki 14 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve Eşi bu güne kadar ilimizde 359 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL