Gönül Köprülerini Kurmaya Devam Ediyorlar

Yavuz Çifti, Ramazan’da Gönül Köprülerini Kurmaya Devam Ediyorlar Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca yapacakları hane ziyaretlerini bugün de Başiskele ilçemizde gerçekleştirdiler…

Gönül Köprülerini Kurmaya Devam Ediyorlar

Yavuz Çifti, Ramazan’da Gönül Köprülerini Kurmaya Devam Ediyorlar

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca yapacakları hane ziyaretlerini bugün de Başiskele ilçemizde gerçekleştirdiler.

Sevgi ve muhabbetin, hatırlanmanın özlendiği şu günlerde Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Başiskele ilçemizdeki hanelerin gönüllerine dokunarak, dertleri ile hem hal oldular. 

Gazilerimiz İle Bir Araya Geldiler

Başiskele ilçemizde ikamet eden Gazilerimiz; İsmail Pehlivanoğlu, Yaşar Saral ve Ahmet Aydın’ı hanelerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek gazilerimizin Ramazan aylarını tebrik ettiler.

Bizlere her zaman kapılarınızı ve gönlünüzü açıyorsunuz diyerek duydukları onur ve mutluluklarını ifade eden gazilerimiz ve aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Dertlerimize çözüm arıyorsunuz. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Yavuz Çiftine teşekkür ettiler.

12 Ailenin Derdine Derman Oldular

 Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olması nedeniyle özellikle bu ayda sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.

Başiskele ilçesinde 3 engelli,1 yaşlı ve 8 ihtiyaç sahibi olmak üzere 12 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutlayıp, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen, yerinde inceleyen Yavuz Çifti, gereken ne varsa yapılacağını belirttiler.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler.

Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli hediyeler vererek coşkularına ortak oldular.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL