Eğitim Genel Güncel

“Gönül Köprüsü Kocaeli” Tokatlı öğrencileri ağırladı

Büyükşehir’in “Gönül Köprüsü”  projesi kapsamında Tokatlı öğrenci ve misafirlerimizi ağırladık. Büyükşehir Belediyesi “Gönül Köprüsü Kocaeli Projesi”, Türkiye’nin dört bir tarafından öğrenci ve misafirlerini ağırlayarak örnek ve model bir proje olma yolunda..

“Gönül Köprüsü Kocaeli” Tokatlı öğrencileri ağırladı

Büyükşehir’in “Gönül Köprüsü”  projesi kapsamında Tokatlı öğrenci ve misafirlerimizi ağırladık.

Büyükşehir Belediyesi “Gönül Köprüsü Kocaeli Projesi”, Türkiye’nin dört bir tarafından öğrenci ve misafirlerini ağırlayarak örnek ve model bir proje olma yolunda hızla ilerliyor. Mardin, Diyarbakır ve Ağrı’nın ardından bu kez Tokatlı öğrenciler Gönül Köprüsü’nün yeni misafiri oldular. Tokatlı öğrenciler, kentteki hizmetleri yerinde incelerken, özellikle gençler için yapılan çalışmalara hayran kaldı. Doğu-batı kardeşliğine anlam katan proje kapsamında Tokat Özel Bilgi Okulları’ndan 39 öğrenci beraberlerinde 5 eğitmenle birlikte Kocaeli’ne geldi.

 BİLİM MERKEZİ’Nİ ÇOK SEVDİLER

Öğrenciler Kocaeli’nde ilk olarak Darıca Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etti. Ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezi’ni gezen öğrenciler özellikle Bilim Merkezi’ndeki bilimsel düzeneklerle yakından ilgilendi. Bilimsel deney ve uygulamaları yerinde deneme ve keşfetme imkânı bulan Tokatlı öğrenciler, özel olarak tasarlanmış 200’e yakın deney düzeneğini inceledi. Optik illüzyon, yanardağ modeli ve hücre modeli hakkında bilgi alan öğrenciler, bilim atölyelerini de gezdi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Tokatlı konuklarına ayrıca Gayret Müze Gemisi ve Hızırreis Denizaltısı’nı da gezdirdi. Öğrenciler burada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi

 TEŞEKKÜRLER KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR

Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri yakından görme fırsatı bulan Tokatlı öğrenciler kendilerini Kocaeli’nde ağırlayan Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL