Güncel Manşetler

Gönüllü ‘Damla’lar Başkan Köşker’e geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Damla’ projesinin gönüllü katılımcı öğrencileri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Başkan Köşker, “Böylesine güzel bir projede yer aldıkları için sizleri tebrik ediyorum” dedi. Gençlik..

Gönüllü ‘Damla’lar Başkan Köşker’e geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Damla’ projesinin gönüllü katılımcı öğrencileri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Başkan Köşker, “Böylesine güzel bir projede yer aldıkları için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın faaliyetlerinden olan ‘Damla’ projesinin gönüllü katılımcı öğrencileri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Başkan Köşker, “Böylesine güzel bir projede yer aldıkları için sizleri tebrik ediyorum” dedi. Türkiye’de bulunan üniversitelerde eğitim gören 20 kişilik bir ekipten oluşan “Damla” projesinin gönüllü katılımcılarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker toplantı salonunda ağırladı. Gebze Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan ve öğrenciler Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e proje kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

ÖZEL BİR İŞ YAPIYORSUNUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Böylesine güzel bir projede yer aldığını için öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Güzel bir farkındalık oluşturuyorsunuz. Çok özel bir iş yapıyorsunuz. Unuttuğumuz değer yargılarımızı bizlere hatırlatıyorsunuz. Özellikle üniversite yıllarınızı böyle güzel sosyal projelere katılarak değerlendirmeniz sizlerin ve ileride yetiştireceğiniz nesiller için çok önemli. Bugün burada bulunan arkadaşlar yarının anneleri, eğitimcileri olacak.

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Eğitim çok önemli, özellikle erken yaşta eğitim. Biz de Gebze belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Küçük yaşta çocuklarımızı alıp Anaokulu Üniversitesi’nde geleceğe hazırlıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve onların eğitimcileri, örnek alacakları modelleri sizler olacaksınız. Bu nedenle bu faaliyete gönüllü katılım sağlayan siz değerli öğrencilerimize ve bu faaliyeti hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda hediye takdiminde bulunuldu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL