Gören fotoğraf çektiriyor

İzmit Belediyesi eski evi resimlerle renklendirdi   İzmit Belediyesi, kent genelindeki boş duvarları ve trafoları birbirinden güzel resimlerle yeniden tasarlayarak gri duvarlara renk katarken, resimleri gören vatandaşlar bol bol fotoğraf..

Gören fotoğraf çektiriyor

İzmit Belediyesi eski evi resimlerle renklendirdi

 

İzmit Belediyesi, kent genelindeki boş duvarları ve trafoları birbirinden güzel resimlerle yeniden tasarlayarak gri duvarlara renk katarken, resimleri gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektiriyor

İzmit Belediyesinin Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki tek katlı eski bir evin duvarına yaptığı resim vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü duvar boyama sanatçısı Ecaterina Nicolau imzasıyla Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan boş duvar ve trafoyu bambaşka bir hale büründüren İzmit Belediyesi, vatandaşların ilgisinden memnun.

GÜLÜMSE İZMİT

 

Özellikle yaşanılan covid 19 virüs salgını döneminde vatandaşların içini açacak görseller ile kenti renklendiren İzmit Belediyesi, ‘Gülümse İzmit’ sloganı ile hareket ederek İzmitlilerin yüzlerinde gülücük açmasını sağlıyor. Tüm İzmit’in gri duvarlarını capcanlı renklerle donatan İzmit Belediyesi, yaşam, huzur, doğa, barış, gençlik, paylaşım, saygı gibi kavramları duvara yansıtıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL