Göz Kamaştıran Caddeler

Çayırova’nın Prestijli Caddeleri Göz Kamaştırıyor İlçenin araç ve yaya trafiğinin en yoğun olan caddelerinde 2015 yılında başlattığı prestij uygulamalarıyla bölgede örnek çalışmalar sergileyen Çayırova Belediyesi, göz kamaştıran prestijli caddelerine yenilerini..

Göz Kamaştıran Caddeler

Çayırova’nın Prestijli Caddeleri Göz Kamaştırıyor

İlçenin araç ve yaya trafiğinin en yoğun olan caddelerinde 2015 yılında başlattığı prestij uygulamalarıyla bölgede örnek çalışmalar sergileyen Çayırova Belediyesi, göz kamaştıran prestijli caddelerine yenilerini kattı.

Prestijli Caddeler İlham Veren Bir Projeye Dönüştü

Fatih Caddesi ile başlayan ve akabinde Yavuz Selim, Yeşil Vadi, Rahmi Dibek, Bosna, Muammer Aksoy, Fevzi Çakmak, Muhsin Yazıcıoğlu, İstiklal, Uğur Mumcu, Adnan Kahveci ve Tuna Caddeleriyle devam eden uygulamada ilçenin dört bir yanında çalışmalar gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, hem örnek hemde ilham veren projesiyle ilçeye değer katıyor.

Hem Caddeler Hem de Mahalle Meydanları Prestij Kazandı

Her yıl prestijli caddeler uygulaması gerçekleştiren, aynı zamanda 15 farklı kavşakta estetik aydınlatmalara sahip, farklı mahalle meydanları oluşturan kurum, gece gündüz yaşayan bir şehir inşa etti. Çeşitli aydınlatma seçenekleri kullanan, tasarruf eden bir ışıklandırma oluşturan Çayırova Belediyesi, 2018 yılı içerisinde Tuna Caddesi başta olmak üzere Menderes ve Gaziler Caddesi’ni de prestijli caddeler uygulaması ile yeniledi.

Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin en çok önem verdiği yatırımlardan olan prestij uygulamasında hem mahalle meydanları oluşturuldu, hem de caddeler modern bir yapıya kavuştu. Işıl ışıl olan, temiz ve düzenli bir üstyapıya kavuşan caddelerin bir şehrin prestiji ve kimliği olduğunu her alanda vurgulayan Demirci, yaptıkları bu yatırımlarla Türkiye çapında örnek olduklarını söyledi.

“Çayırova Gece Gündüz Yaşayan Bir Şehir”

Yoğun olarak kullanılan caddelerin tamamında prestijli caddeler uygulaması gerçekleştirerek 15 farklı caddeyi yenilediklerini belirten Demirci, en son prestij kazanan Gaziler Caddesi’nde tamamlanan çalışmaları inceledi. Burada vatandaşların olumlu ve güzel söylemleriyle karşılaşan Demirci, ilçenin en önemli giriş noktalarında yer alan Menderes ve Gaziler Caddeleri’nin artık prestijli caddeler olduğunu söyledi. Altyapısıyla, üstyapısıyla, beyaz kaldırımları ve modern aydınlatmalarıyla, yeni bitkilendirmeleriyle bir bütün olarak inşa ettikleri her bir prestijli caddenin ilçeye değer kattığını vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, gece gündüz yaşayan bir şehir inşa ettiklerini söyledi.

“Caddelerimiz Temiz ve Estetik Bir Görünüm Kazandı”

Demirci, “Caddelerimizi her gün binlerce hemşehrimizi ağırladığımız adeta evimizin misafir odaları gözüyle değerlendiriyoruz. Temizliğine, estetik görünümüne kent mobilyalarına, dekoratif aydınlatmasına özel önem veriyoruz. Her türlü altyapısını tamamlayarak üstyapıda da güzelleştirme çalışmalarını sergilediğimiz caddelerimizde estetik dokunuşlara da dikkat ederek, ilçemizin değerine değer katıyoruz.” dedi.

Demirci, “15 Caddemize Prestij Kazandırdık”

Demirci, “15 farklı caddemiz prestijli cadde özelliğine kavuştu. İlk caddemizi 2015 yılında hizmete sunduk. Hem prestij hem de ekonomik açıdan ilk göz bebeğimiz olan Fatih Caddemizi sırası ile diğer caddelerimiz takip etti. Her birinde farklı bir estetik ortaya koymaya çalıştık. Bu yıl planladığımız 4 caddemizden olan Tuna, Menderes ve Gaziler Caddelerimizide yenileyerek hizmete sunduk. Şimdi de Abdurrahman Korhan Caddemizde çalışmalara başlayacağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL