Gözler İletişim Festivali’ne çevrildi

Kocaeli Üniversitesi’nde İletişim Festivali Heyecanı  Kocaeli Üniversitesi’nde gözler İletişim Fakültesi’nde düzenlenecek olan İletişim Festivali’ne çevrildi. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan İletişim Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 10-12..

Gözler İletişim Festivali’ne çevrildi

Kocaeli Üniversitesi’nde İletişim Festivali Heyecanı

 Kocaeli Üniversitesi’nde gözler İletişim Fakültesi’nde düzenlenecek olan İletişim Festivali’ne çevrildi.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan İletişim Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 10-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, öğrencilerin iletişim sektöründeki uzman isimler tarafından sektörel bilgi ve becerilerinin artırılması, sosyo-kültürel ihtiyaçlarının desteklenmesi ve mesleğe yönelik bakış açılarının genişletilmesi amaçlanıyor.

İletişim Fakültesi’nde gerçekleşecek festival, 10 Mayıs 2022 Salı günü, saat 13.00’te İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin açılış konuşmasıyla başlayacak. Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden “Sepaş Enerji”nin sponsorluğunda gerçekleştirilecek festival kapsamında sergi, seminer, atölye, söyleşi, panel, lansman ve film gösterimi gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği bu etkinlikler arasında “Dijital Pazarlama ve Metaverse”, “Sürdürülebilirlik İletişimi”, “Podcast Yayıncılığı” ve “Dijital Dünyada NFT Üretimi ve Gelişimi” gibi yenilikçi bakış açısıyla seçilen güncel konular yer alıyor.

 Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Atölyesi (HİT Atölye), Radyo Kİ, Görsel İletişim Tasarım Atölyesi (GİT Atölye), Kocaeli Üniversitesi Reklam Ajansı (KORAJ) , Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Ajansı (KOÜHA) ve Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Radyo Televizyon Yayıncılığı Uygulama ve Araştırma Merkezi (RATAM) ile Yeni Medya Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (YENMAR) katkılarıyla düzenlenen İletişim Festivali, tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacak.

Festival’in program akışına ve düzenlenecek atölye etkinliklerinin başvurularına iletisimfestivali.kocaeli.edu.tr internet sitesi üzerinden ve İletişim Fakültesi sosyal medya hesaplarından erişim sağlanacak.

İletişim Fakültesi Sosyal Medya Hesapları:

İnstagram: @kouiletisimfakultesi

Twitter: @KocaeliIletisim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL