Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
GSM Kurulu Bizimköy’de toplandı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

GSM Kurulu Bizimköy’de toplandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gayri Sıhhi Müessese İnceleme Kurulu Toplantısı Bizimköy Engelli Üretim Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün Başkanlığını yaptığı Gayri Sıhhi Müessese İnceleme Kurulu haftalık..

GSM Kurulu Bizimköy’de toplandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gayri Sıhhi Müessese İnceleme Kurulu Toplantısı Bizimköy Engelli Üretim Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 044430_ekran-alintisiKocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün Başkanlığını yaptığı Gayri Sıhhi Müessese İnceleme Kurulu haftalık olağan toplantısını Karaabdülbaki Köyü’nde yer alan Bizimköy Engelli Üretim Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kocaeli Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Bizimköy Engelli Üretim Merkezi Vakfı’nın Kurul; Büyükşehir Belediyesinin ilgili Daire Başkanlıkları, İSU Genel Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kocaeli Sanayi Odası temsilcileri katıldı.

 

EN BAŞARILI AB PROJESİ
Bu haftaki olağan toplantı aynı zamanda kurul üyesi olan Kocaeli Sanayi Odasının ev sahipliğinde Bizimköy Engelli Üretim Merkezinde icra edildi. Toplantı sonrası GSM Kurulu Bizimköy Engelli Üretim Merkezi’ni gezdi. Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç merkezdeki üretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. 2005 yılında faaliyete geçen ve en başarılı AB projesi olarak değerlendirilen bu merkezin çalışanlarının yaklaşık % 85’i engelli vatandaşlarımızdan oluşuyor. Kocaeli’nde engellileri topluma kazandırmak amacıyla Avrupa Birliği desteğiyle kurulan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi, engellilerin üretim sürecine katılmalarını, kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelmelerini ve aynı zamanda ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlamayı amaçlıyor. Üretim merkezinde, mantar ve konfeksiyon üretiminin yanı sıra arıcılık ile açık alan sebze ve meyve üreticiliği ve yetiştiriciliği yapılıyor.

 

KURULUN İŞLEVİ
G.S.M İnceleme Kurulu birinci sınıf gayrisıhhî müesseseler için yer seçimi ve tesis kurma, deneme veya açılma izni amacıyla inceleme yapıyor. Kocaeli’de faaliyet gösteren gıda ile ilgili olanlar dahil 1. Sınıf Gayri Sıhhi Müesseseler ile Akaryakıt, LPG ve CNG  İstasyonlarının gerekli belgelerini hazırlayarak Başkanlığımıza yaptıkları başvuru sonrasında G.S.M. İnceleme Kurulu tarafından değerlendirilerek uygun görülen işyerleri için Başkanlık Makamı tarafından İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı veriliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL