Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
GTO Üyeleri İlk 500’de! | Kocaelide Bugün
Ekonomi

GTO Üyeleri İlk 500’de!

Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada, Gebze Ticaret Odası üyesi 53 firmanın ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016’ listesinde yer aldı. İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 1968 yılından bu yana aralıksız olarak..

GTO Üyeleri İlk 500’de!

Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada, Gebze Ticaret Odası üyesi 53 firmanın ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016’ listesinde yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 1968 yılından bu yana aralıksız olarak gerçekleştirdiği, sektör adına değerli verileri sunan ve devler ligini belirleyen ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016’ araştırmasının sonuçları kamuoyuna açıklandı. Açıklanan araştırma sonuçları ile ilgili olarak GTO bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, araştırma sonuçları, sanayi sektörünün yüzde 3,9’luk performansıyla, ekonomik büyümeye en nitelikli katkıyı sunan ve büyümeyi sürükleyen sektör olduğunu kanıtlarken, sınaî alanda kaydettiği ivmeyle sanayileşen ülkeler arasında yerini belirginleştiren Türkiye’nin imalat sanayine sağladığı katmadeğerle adından söz ettiren Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası, Gebze Ticaret Odası üyesi 53 firmayla ‘Türkiye’nin 500

Büyük Sanayi Kuruluşu-2016’ listesinde yer aldı.

ÜRETİM YÜZDE 8,8 ARTTI

Türk sanayisinin coğrafik olarak ülkemiz etrafındaki tüm olumsuzluklara, finansman zorluklarına, kur dalgalanmalarına rağmen ‘başarma’ azim ve kararlılığını koruduğunu gösteren araştırma verilerine göre; sanayi devlerinin üretimden satışları bir önceki yıla göre yüzde 8,8 oranında artarken, toplam ihracatı da yüzde 3,1 artışla 55,1 milyar dolara yükseldi.  Sürdürülebilir kalkınma yolunda Türkiye sanayinin ve ihracatının en güçlü lokomotifi haline gelen bölgemizden ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016’ listesinde yer almayı başaran tüm üye firmalarımıza, ülkemizi geleceğe güçlü bir şekilde taşıyarak Türkiye’yi dünyanın ilk 10 büyük ekonomisinden biri yapma yolunda başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.”denildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL