Genel

GTÜ Genel Sekreterine tebrik ziyareti

Egitim Bir Sen 2 No’lu Şube GTÜ  İlçe Başkanlığından  Gebze Teknik Üniversitesinin yeni Genel Sekreterine tebrik ziyareti. Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 nolu Şube GTÜ İlçe  Başkanı Efrail Cebe, İlçe Başkan  Yardımcıları Dr. Mustafa..

GTÜ Genel Sekreterine tebrik ziyareti

Egitim Bir Sen 2 No’lu Şube GTÜ  İlçe Başkanlığından  Gebze Teknik Üniversitesinin yeni Genel Sekreterine tebrik ziyareti.

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 nolu Şube GTÜ İlçe  Başkanı Efrail Cebe, İlçe Başkan  Yardımcıları Dr. Mustafa Öztürk, Özcan Biber ve Hakan Bayram ile birlikte Gebze Teknik Üniversitesine Genel Sekreter olarak atanan Nadir Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen  ziyarette Gebze Teknik  Üniversitesinde görev  yapan akademik ve idari personellerin genel sorunları görüşüldü.

Ziyarette Yıldırım’ı tebrik ederek, görevinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Efrail Cebe ve ekibi günün anısına binaen Yıldırım’a çiçek takdim ettiler.

Genel Sekreter Nadir Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dilekleri için Ilçe Başkanı Efrail Cebe ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL