Güncel Manşetler

GTÜ’de Kelebek Ateşi Etkinliği

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün önerisi ile GTÜ Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen Kelebek Ateşi etkinliği GTÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Vize haftasına girilen kampüste öğrencilerinin sınavları öncesi..

GTÜ’de Kelebek Ateşi Etkinliği

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün önerisi ile GTÜ Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen Kelebek Ateşi etkinliği GTÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Vize haftasına girilen kampüste öğrencilerinin sınavları öncesi moral ve motivasyonlarını artması için sahilde kamp ateşi yakıldı.

Tüm fakültelerden öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen yoğun katılımlı etkinlikte langırt turnuvası, sinevizyon gösterisi, Türk Halk Müziği Resitali, teleskop gökyüzü ay gözlemi, dilek fenerleri ile eğlenen öğrenciler sucuk ekmek, köz mısır, kestane kebap ikramları ile kamp ateşi etrafında güzel bir gece geçirdiler. Etkinlik alanında öğrencilerine seslenen GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, öğrencilerine sınavlarında başarılar dilerken olabildiğince öğrencilerle tek tek ilgilenip görüş alışverişinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL