“Güçlü basın güçlü demokrasinin tesisini sağlamaktadır”

BBP Kocaeli İl başkanı Remzi Kaya’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı: Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayıyla bir mesaj yayınladı: “10 Ocak..

“Güçlü basın güçlü demokrasinin tesisini sağlamaktadır”

BBP Kocaeli İl başkanı Remzi Kaya’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı:

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayıyla bir mesaj yayınladı:

“10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutlamaktayız.

Güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlamaktadır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olmaktadır. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasiye ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren kıymetli basın çalışanlarımızın Gazeteciler Günü kutlu olsun. ”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL