Manşetler Surmanset

Güllerle Karşılayacaklar!

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü “adalet” yürüyüşünün 22. gününü Gebze Topçu Kışlası’nda tamamlayacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya hazırlanıyor. Yürüyüş ile ilgili açıklama yapan Cumhuriyet..

Güllerle Karşılayacaklar!

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü “adalet” yürüyüşünün 22. gününü Gebze Topçu Kışlası’nda tamamlayacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya hazırlanıyor. Yürüyüş ile ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi:

“Gebze İlçe Başkanımız Av.Recep Dursun ile birlikte Genel Başkanımızın yarın Gebze’de karavanında konaklayacağı Topçu Kışlasında son kontrolleri yaptık. Adalet gelene kadar bu mücadele tüm renklerle birleşerek güçlenecek. Adalete sahip olunca ülkemizde kan ve gözyaşı son bulacak, terör bitecek ülkemizin milli geliri 2 kat artacak inşallah.

Adalet yürüyüşünde 22. Gününü Gebze’de tamamlayacak olan mazlumların sesi, kimsesizlerin temsilcisi Kemal Kılıçdaroğlu’nu güllerle karşılıyoruz. Tüm adalet arayanları davet ediyoruz.”

PROGRAM İSE ŞÖYLE:

1- Dilovası/Tavşancıl Sahilden sabah saat:09.00’da hareket edilecektir.

2-İlk mola yeri Dilovası Aytemiz Petrol’dür.

3- Gebze,Darıca ve Çayırova örgütleri olarak perşembe günü akşam saat:16.00’de Gebze Topçu Kışlası önünde korteji karşılama yapılacaktır.

4- Akşam konaklama Gebze-İstanbul istikametine giderken sağ tarafta E-5 karayolu-yan yol üzerindeki Topçu Kışlasında olacaktır.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL