Gültepe Cemevi’nden teşekkür ziyareti

Gültepe Cemevi’nden Dede istihdamı için İzmit Belediyesine teşekkür   Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Gültepe Yunus Emre Cemevi Başkanı Ahmet Sarıoğlu ve yönetimi, İzmit Belediyesi’nin Cemevi’ne Alevi Dede istihdamından..

Gültepe Cemevi’nden teşekkür ziyareti

Gültepe Cemevi’nden Dede istihdamı için İzmit Belediyesine teşekkür

 

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Gültepe Yunus Emre Cemevi Başkanı Ahmet Sarıoğlu ve yönetimi, İzmit Belediyesi’nin Cemevi’ne Alevi Dede istihdamından dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkür ziyaretinde bulundu

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Gültepe Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Cemevi’ni ziyareti sonrası dernek yetkililerinden ve vatandaşlardan alınan eksikliklere jet hızıyla cevap verdi. Yunus Emre Cemevi Yönetimi, en büyük eksikliğin kanaat önderliği yapacak olan ‘dede’ olduğunu belirtirken, Başkan Hürriyet dede istihdamını gerçekleştirince; Cemevi Başkanı Ahmet Sarıoğlu ve yönetimi Başkan Hürriyet’e hassasiyetinden dolayı teşekkürlerini sunmak adına ziyarete geldi.

SORUNLAR ZAMANLA ÇÖZÜLECEK

 

Başkan Hürriyet, bu ziyaretleri için Yunus Emre Cemevi Başkanı Ahmet Sarıoğlu ve yönetimine teşekkür etti. Birlik ve beraberlik mesajını veren Başkan Hürriyet, Yunus Emre Cemevi’ndeki diğer eksikliklerin de zamanla çözüleceğini belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL