“Gülümseyin İzmittesiniz”

Başkan Hürriyet rengarenk süslenen Sabri Yalım’da İzmitlilerle birlikte eğlendi   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin el emeğiyle üretilen yeni yıl süslemeleriyle ışıl ışıl olan..

“Gülümseyin İzmittesiniz”

Başkan Hürriyet rengarenk süslenen Sabri Yalım’da İzmitlilerle birlikte eğlendi

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin el emeğiyle üretilen yeni yıl süslemeleriyle ışıl ışıl olan Sabri Yalım Parkı’nda vatandaşlarla birlikte keyifli dakikalar geçirdi

Yeni yıl konsepti çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştiren İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yoğun çaba sarf ederek Sabri Yalım Parkı’nı yeni yıl süslemeleriyle donattı. Ekipler küçük süsleme malzemelerinin çoğunu geri dönüşüm malzemelerini kullanarak oluşturdular. Küçük malzemelerin dışında kalan birçok süsleme ise Park ve Bahçeler Müdürlüğünün atölyesinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde üretildi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Sabri Yalım Parkı’ndaki etkileyici görüntüyle karşılaşan vatandaşlar süslemelerle donatılan alanlarda bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Sabri Yalım Parkı’nı ziyaret ederek, süslemeleri yerinde gördü. Başkan Hürriyet parka gelen çok sayıda İzmitliyle sohbet ederek fotoğraf çekildi.

 

SABRİ YALIM CIVIL CIVIL

Parkı gezmeden önce açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sabri Yalım Parkı’ndayız. Sabri Yalım Parkı cıvıl cıvıl. Bizim kendi atölyelerimizde kendi öz gücümüzle çalışan arkadaşlarımızın müthiş bir motivasyonuyla geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak insanlarımızı mutlu etmek adına çok güzel yeni yıl süsleri oluşturdular. İnsanlarımız burada rahat rahat eğlensin, gülsün, mutlu olsun ve burada fotoğraf çekilsin diye güzel hazırlık yapıldı. Ekipler atölyede yaklaşık 2-3 aydır çalışıyorlardı.

 

GÜLÜMSEYİN İZMİTTESİNİZ

Üreten belediye vizyonumuza uygun, israf etmeden, her şeyi dışarıdan almak yerine atölyelerimizde üretim yapmış olmanın hazzını yaşıyoruz. Çalışan tüm emekçi arkadaşlarıma, idari kadroma, müdürlerime teşekkür ediyorum. İzmitlilerin yüzünü güldürmek için çok çabaladılar. O çalışmanın emeği Sabri Yalım Parkı’nda tek tek sergileniyor. İnsanlarımız burada olmaktan mutlular, eğlendiklerini görüyoruz, yüzleri gülüyor. Biz de diyoruz ki Gülümseyin İzmittesiniz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL