Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Gün birlik günüdür" | Kocaelide Bugün

“Gün birlik günüdür”

İzmir’e Bir Destek te Çayırova’dan Geldi Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli İl ve İlçelerinde başlatmış olduğu, Çayırova İlçesinde de Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında yürütülen Gönülden Gönül’e Projesi Çayırova İlçesindeki..

“Gün birlik günüdür”

İzmir’e Bir Destek te Çayırova’dan Geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli İl ve İlçelerinde başlatmış olduğu, Çayırova İlçesinde de Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında yürütülen Gönülden Gönül’e Projesi Çayırova İlçesindeki hayırseverler ile depremzedeler arasında köprü kurarak Gönüldaşlık ilişkisiyle mağduriyetleri gidermeye devam ediyor.
Çayırova İlçe genelinde Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde toplanan bağışlar Çayırova Kaymakamı Gözen’nin talimatları doğrultusunda bağışlar birleştirilmiş ve İzmir İline teslim edilmek üzere hazırlanmıştır.
Gözen yapılan bağışlar ile ilgili yaptığı açıklamada:“ 30 Ekim saat 14.51 de İzmir İlimizi de etkileyen 6.8 büyüklüğündeki Ege Denizi Sisam Adası merkezli deprem dolayısıyla başta İzmirli vatandaşlarımız olmak üzere çevre illerdeki tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve aziz milletimize sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mekanları cennet olsun.
İzmir İlimize bağışta bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Okullarımıza, tüm bağışçılarımıza ve depremzedelere en içten duygularını yazıya dökerek depremzedelere mektuplar yazan çocuklarımıza en içten teşekkürlerimi sunarım.

İzmir’dekardeşlerimizeyalnızolmadıklarınıhissettirmekiçiniyilikte tek yürek olduk. Gün birlik günüdür. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle İzmir İlimizin yaralarını sarmaya onlara destek vermeye devam edeceğiz.” Diyerek İzmir İlimize “Yanındayız İzmir” mesajını verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL