“Gün Vatandaştan Alma Değil Vatandaşa Verme Günüdür”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı  Selim Çetinkaya gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çetinkaya açıklamasında; “Tüm dünyayı etkisi altına alan covit-19 sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah,dan rahmet, başta ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı..

“Gün Vatandaştan Alma Değil Vatandaşa Verme Günüdür”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı  Selim Çetinkaya gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya açıklamasında;

“Tüm dünyayı etkisi altına alan covit-19 sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah,dan rahmet, başta ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diler hastahanelerde ve evlerinde karantina sürec yaşayan hastalarımıza da acil şifalar diliyorum

Bir yandan virüsle mücadele ederken diğer taraftan da mevcut durumdan ötürü alınan tedbirlerin getirmiş olduğu mağduriyetlerin giderilmesi elzemdir

Devlet ve kurumları tamda bugün vatandaşa umut olmalı

Devlet tamda bugün vatandaşın yanında olmalı

Devlet tamda bugün tüm imkanlarını vatandaş için seferber etmeli

Gün vatandaştan alma değil vatandaşa verme günüdür

Bu anlamda Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak bir dizi önerimiz olacaktır.

1-Alınan tedbirler neticesinde faaliyetlerine son vermek zorunda kalan kuaför güzelik salonu çay evleri ve kafelerin sahipleri, çalışanları çok ciddi mağduriyet yaşadıklarını biliyoruz bu müesseselere mutlak suretle kira ve çalışanlar için nakit yardımı yapılmalı.

2-Serbet piyasada kayıt dışı geçimini idame eden vatandaşlarımızın baş vurabileçekleri bir merkez oluşturulmalı ve mağduriyetlerin giderilmesi sağlanmalı.

3-Ev temizliği, hasta bakımı ve çoçuk bakımı yaparak geçimini idame eden bayan vatandaşlarımızın mevcut durumdan dolayı çalışmalarına ara vermek zorunda oldukları için mağduriyet yaşamaktadırlar. Bu durumdaki kardeşlerimize gereken desteğin verilmesi elzemdir.

4-Talep doğrultusunda evlere maske temini yapacak PTT müdürlüklerin dağıtıcılara resmi kimlik kartı vererek istismarın önüne geçmeli, vatandaşlarımızda maske getiren görevliye kimlik kartı sormadan getirdiği paketi almasın.

5-PTT Müdürlüğü mahallelerdeki şubelerini kapatarak

-vatandaşı merkez PTT’ ye gitmek zorunda bırakmıştır.

– Vatandaş toplu taşımalarla seyahat etmek zorunda bırakılmıştır.

– Merkez PTT ‘de yoğunluğun olmasına sebep olmuş ve fiziki mesafenin korunması konusunda sıkıntı yaşanmıştır bu durumun düzeltilmesi önemlidir.

Bu süreçte başta sağlık müdürümüz ve çalışanları belediye başkanı ve personeline gayretlerinden dolayı şahsım ve yönetim adına teşekkür ederim.

Bu Sıkıntıdan Milletçe Tez Zamanda Kurtulmayı Diler Saygılarımı Sunarım.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL