Günay, yönetimiyle Büyükakın’ı ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulunu makamında konuk etti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulu..

Günay, yönetimiyle Büyükakın’ı ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulunu makamında konuk etti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Büyükakın “Kent genelinde hayata geçirdikleri projeler başta olmak üzere ilçe genelinde ki hizmetlerin ele alındığı birliktelikte sosyal projelere ayrı bir önem verildiğini ifade eden Başkan Büyükakın, “Hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta kalmayacak diyerek sokakta kalan vatandaşlarımıza barınma imkanı sunmak amacıyla ikinci Konaklama Merkezimizi hayata geçirdik. Yemek yapamayan büyüklerimize ve korona testi pozitif olup evde karantina dönemini geçirenler ile hastanede tedavi görürken evde kalan diğer aile bireylerine toplamda 235.000 öğün sıcak yemek hizmeti sunarak vatandaşımızın yanında olduk” dedi.

Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL