Günay’dan Yıldızlı’ya Sert Cevap

AK Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay basın açıklaması yaptı. Günay açıklamasında “İlçe Başkanlığımızın Düzenlemiş Olduğu Yerel Yönetimler Toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. #Tahirbüyükakın Hocamızın yapmış olduğu konuşmayı saptırmaya, yalan ve..

Günay’dan Yıldızlı’ya Sert Cevap

AK Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay basın açıklaması yaptı.

Günay açıklamasında “İlçe Başkanlığımızın Düzenlemiş Olduğu Yerel Yönetimler Toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. #Tahirbüyükakın Hocamızın yapmış olduğu konuşmayı saptırmaya, yalan ve iftiralar ile kendince algı politikası yapmaya çalışanlar kendilerini gündem de tutma çabasındadır.
CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı yaptığı açıklamada , Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakının konuşmasını iç siyaset malzemesi haline getirmeye çalışması da ayrı bir ironidir.
Kocaelimiz de Halkın teveccühünü ve sevgisini kazanmış, günden güne Kocaelimize değer katan #TahirBüyükakın hocamıza yönelik seviyesiz konuşmaları aynı cenaha iade ediyoruz.

#TahirBüyükakın Hocamızın yapmış olduğu konuşmasında Ülkemize yönelik yapılmak istenen oyunları işaret ederek kullandığı 100. Yıllık kelimesini, Cumhuriyetimizin kuruluşu ile bağdaştırmaya çalışan Harun Yıldızlı beye şunları söylemek isterim ;
Cumhuriyetimiz partiniz de ismi CHP olarak yazdığı için tek sizin olmuyor. Ülkemizde Al Bayrağımızın altında ve Vatan toprağı içinde yaşayan her bir ferdimize aittir.
Sürekli kaos ve fitne peşinde yapmış olduğunuz siyaseti halkımız görerek 20 yıldır zaten cevabını veriyor.
Naçizane tavsiyemiz Büyükşehir Belediye Başkanımızın örnek hizmetlerini kendi genel merkezinize ve belediyelerinize tavsiye ederseniz aziz milletimize sizin de faydanız olmuş olur.”dedi.
#ÇalışıncaOluyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL