Manşetler Surmanset

Başkan Yardımcısı Refik Tartar Gündem Oldu!

Çayırova Belediyesi Eylül Ayı meclis oturumuna damga vuran Emek ve İnönü Mahallesi konusunda Refik Tartar hakkında ortaya atılan iddialar şok etkisi yarattı. Emek ve İnönü Mahallesi sakinlerinin de katıldığı meclis..

Başkan Yardımcısı Refik Tartar Gündem Oldu!

Çayırova Belediyesi Eylül Ayı meclis oturumuna damga vuran Emek ve İnönü Mahallesi konusunda Refik Tartar hakkında ortaya atılan iddialar şok etkisi yarattı.

Emek ve İnönü Mahallesi sakinlerinin de katıldığı meclis oturumunda gündem dışı konuşmalar esnasında konuyu dile getiren muhalefet üyeleri, sorunun artık bir çözüme kavuşması gerektiğini dile getirdiler. Konuya açıklık getirmek isteyen Başkan Şevki Demirci ise ilgili bakanlıkla yazışmalar gerçekleştirdikleri belirterek bilgi vermesi için Başkan Yardımcısı Refik Tartar’a söz verdi.

“REFİK TARTAR YALAN SÖYLÜYOR”

Konunun takipçisi olduklarını belirten Tartar ise “Burada bakanlığın bizden talep ettiği bazı evraklar var onları temin etmeye çalışıyoruz, bakanlıktan onay almadan o bölgeyi imara açamayız” dedi. Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri ise Refik Tartar’ı yalancılıkla suçladılar. Konu ile ilgili söz alan Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca: “Burada yalan söyleniyor, Refik Tartar’ın tek amacı arazilerimizin olduğu alanı “Riskli Alan” ilan etmektir. Biz bakanlığa gittik orada ki yetkililer bile yapılana akıl sır erdiremedi. Burada yetkinin Çayırova Belediyesi’nde olduğunu belirttiler. Refik Tartar’ın burada ki amacı farklı ve sizi yanlış yönlendiriyor” dedi.

“ZİYAETTİN AKBAŞ’I DA YANLIŞ YÖNLEDİRDİ”

Bu sırada seyirci sıralarında oturan bazı vatandaşların da “İnanma bu adama Başkan, Ziyaettin Akbaş’ı da yanlış yönlendirdi sizi de yanlış yönlendiriyor, yalan konuşuyor” şeklinde söylemlerde bulundukları dikkat çekti. Herkesin bir anda Başkan Yardımcısı Refik Tartar’ı aynı şekilde itham etmesi ise meclis salonunda gülüşmelere neden oldu.

BAŞKAN DEMİRCİ ÖZEL GÖRÜŞME TALEP ETTİ

Duruma gülümseyerek tepki veren Refik Tartar ise Başkan Demirci’ye “Başkanım burada siz imara açsanız dahi geçerliliği olmaz Bakanlık yetkili, yazışma yapmamız gerekiyor” dedi. Refik Tartar’a olan tepkinin dinmemesi üzerine ise Başkan Demirci, Dernek Başkanı Murat Koca ile meclis sonrası ayrıca görüşeceğini belirterek tartışmalara zorda olsa nokta koydu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL